Junioarele de la CS Leu Giarmata in semifinalele nationale

0
1030

Ce poate fi mai frumos atunci cand muncesti si dai tot ce este mai bun pe teren decat victoria si calificarea in semifinale?

Echipa de Hndbal Cs Leu Giarmata Junioare IV s-a calificat in semifinalele nationale.

Au fost 3 zile de emotii,daruire ,bucurie si victorii cu mult spectacol.

In aceasta faza au  fost disputate 21 de partide ,10 echipe din 3 judete iar la final Giarmata a fost printre cele calificate in semifinale.

Aceasta performanta a echipei putem spune ca pune Giarmata pe harta handbalistica a tarii.

[envira-gallery id=”1726″]

Felicitam tinerele handbaliste pentru performanta de pana acum si le incurajam pe mai departe. Victorieeeee

Va invitam pe toti cei care doriti sa redirectionati cei 2% din impozitul anual platit pentru salariu catre club,astfel sa venim in sprijinul lor.

Formularul este optional si poate fi completat de orice persoana fizica care obtine venituri din salarii si asimilate acestora.

Rezultatul este virarea, in contul clubului, a unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul anual platit pentru salariul Dvs.

Suma care va revine NU reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre sectorul neguvernamental.

Pentru a intra in posesia formularului va puteti adresa la sala de sport sau antrenorilor sau puteti sa il descarcati accesand link-ul de mai jos:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here