Echipa de Handbal Cs Leu Giarmata campioana Judeteana de junioare 4

0
1316

La Giarmata acest sport are o traditie inca din anii 1950,astazi Giarmata se poate mandrii cu o performanta la fete junioare 4,care sunt campioane judetene.

Singura neinvinsa peste lunile de toamna si iarna a ramas  doar CS Leu Giarmata in intrecerea fetelor, avand ca antrenor pe  ex-prim-divizionara Doina Picu, fosta Roman, care a acumulat de-a lungul carierei  aparitii in cupele continentale cu cluburi din tara dar si sub tricolor, precum si prezente in primul esalon de pe semicercul Timisoarei. De aproape un an de zile la ”pepiniera” handbalistica din comuna Giarmata, mai exact din martie 2016, pe-atunci intr-un cuplu cu colega de lot secund-divizionar Alina Cioriciu, care se ocupa de componenta fizica a pregatirii dar se retragea pe parcurs din activitatea la AS Leu, Doina Picu a sintetizat reusitele Giarmatei pe semicercul juvenil prin a spune ca ”se munceste foarte mult. Sunt niste fete foarte muncitoare!”

Componenta echipei de junioare 4 este urmatoarea:

Melissa Rus, Andreea Nistor, Andreea Gorban – portari; Beatrice Dascalu, Carina Conia, Monica Cobzariu, Andreea Mici, Daria Beghina, Ana Marin, Bianca Cojocariu, Ionela Miculescu, Alexandra Popovici, Denisa Giorgovean, Dariana Vasilescu si Lorena Gajac.

Acest sport necesita foarte multa munca daruire si implicare,iar aceste fete dau dovada ca si la Giarmata acest sport trebuie sa renasca,drept dovada avand rezultatele lor de pana acum.

[envira-gallery id=”1173″]

Recentele reusite din sezoanele precedente au creat o emulatie la Giarmata, care si-a extins incet, incet pepiniera junioarelor pana la 50 de fete, cele mai mari sunt din generatia 2002, dar chiar si cu copile care n-au implinit inca varsta de 4 anisori. Exista asadar si o grupa de ”pitice”, adaugandu-se celor de minihandbal, rezervata junioarelor 5, respectiv de junioare 4 si junioare 3, ultima, implicata in Seria K a Campionatului National FRH de handbal feminin pentru grupa de varsta 2002/3.

Asadar echipa de Handbal junioare 4 a inregistrat 13 victorii si 1 remiza din 14 meciuri jucate astfel clasanduse pe locul 1 in Judet.

Felicitam performanta fetelor de la Giarmata si munca depusa de catre ele si cei care le coordoneaza si le dorim cat mai multe reusite si pe mai departe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here