Cozi interminabile ,,cratere” și nervi la trecerea peste calea ferata din Giarmata

1
2050

In ultima vreme se formeaza cozi care ajung si pana la sensul centurii de la Dumbravita si toate astea din cauza tranzitului foarte mare pe soseaua care leagă Timisoara de Autostrada Vestului.

O alta problema semnalata este faptul ca pe langa trafic si trecerea cu calea ferata a devenit o problema,asta pentru ca au aparut  minunatele,,cratere” care le dau batai de cap participantilor la trafic . Toata lumea le ocoleste sau chiar aleg sa treaca prin ele neavand alta solutie,oricum vrei sa le ocolesti tot nu scapi.

Lucrari au mai fost executate in zona in vara anului trecut insa fara rezultat,gropile au reaparut si incetinesc traficul care si asa este supraaglomerat.

Pentru cei responsabili aceasta trecere trebuia sa fie o prioritate  ,insa pana acum lucrurile au ramas la fel din vara anului trecut cand a aut loc o interventie de reabilitare a trecerii. Ramane ca pana la remediere,sa mai schimbam cateva seturi de capace de roti,sa mai schimbam un cauciuc sau doua daca facem naveta si nu in ultimul rand sa ne inarmam cu nervi si rabdare ca poate intr-o buna zi se va remedia.O largim la 4 benzi……..candva……

1 COMENTARIU

  1. Alo militia ? Pentru asta nu primeste nimeni amenda ? Stiu caz in care un sofer a ocolit o groapa de la acea cale ferata si ca de obicei vajnicii nostri militieni,aparatorii hotilor, i-au luat omului permisul pe 3 luni pe motiv ca a calcat linia continua,dar nu au vazut si de ce a calcat acea linie,sa va fie rusine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here