Gunoaie aruncate la intamplare intre Giarmata si Cerneteaz VIDEO

3
1094

Tot mai frecvent se poate observa pe tot locul in jurul comunei tot felul de gunoaie aruncate in santuri si in diverse locuri.

Acest fenomen ia amploare si intre Giarmata si Cerneteaz ,unde a aparut acest loc in care fiecare arunca ce vrea si cum vrea fara ca acolo sa fie un loc de depozitare a gunoiului etc..

In acest material va aratam cum arata acest loc si cat gunoi este depozitat acolo,chiar daca acest lucru este interzis si se pedepseste.Acest fenomen trebuie stopat altfel ne transformam pajistile verzi in mormane de gunoi.

Multe sunt aruncate noaptea insa si in cursul zilei,fara ca cineva sa fie tras la raspundere.

[envira-gallery id="1805"]

 

Amenda educa omul. Asta e clar. Daca esti nevoit sa scoti din buzunar sume care ti-ar injumatati salariul, punem pariu ca te gandesti de doua ori inainte sa arunci gunoaiele la intamplare.
„In alte tari, amenzile pentru aruncarea gunoiului in locuri nepermise sunt usturatoare si, cel mai important, se aplica, asa incat oamenii respecta legea.

[huge_it_video_player id=”8″]

 

3 COMENTARII

  1. Ma intreb ce face Primaria in acest sens,deoarece acest fenomen ia amploare si pe tot locul numa gunoaie depozitate ilegal

    Cate amenzi s-au dat si cati au fost prinsi? ne raspunde cineva la aceste intrebari?

  2. Eu cred ca e raspunderea Primariei si a politiei Locale sa ia masuri si sa ii prinda pe faptasi,nu putem sa ne transformam pajistile in gropi de gunoi

    Semnat Rodica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here