Handbalul o traditie la Giarmata inca din anii 1950-1960 FOTO

0
1613

La Giarmata acest sport a fost o traditie inca din anii 1950-1960.In fiecare duminica tineri si batrani se adunau la terenul de sport din sat si jucau handbal.

Giarmata avea echipa puternica de handbal,care a dainuit peste ani si ani.Un foarte bun jucator a fost si Josef Krämer,nascut la Giarmata in anul 1934.Din copilul tanar nascut la sat se contureaza un mare jucator de handbal  si iubitor de sport.

La Giarmata handbalul se juca in aer liber pe terenul de sport,in zilele noastre acest sport se face in salile  amenajate.Cu toate greutatile timpului Josef Krämer a fost un tanar care a progresat,si a facut ca si alte persoane sa il urmeze.El jucat pe postul de mijlocas si a influentat foate mult jocul tactic.

Printre jucatorii din Giarmata s-a format o relatie de prietenie  pe parcursul a zeci de ani. Josef Kramer a fost  poreclit „Cico”. Din Italiana provine acest cuvant  si înseamnă ceva de genul amice, bun prieten!Asa a ramas Josef Krämer poreclit pana la moartea sa care a survenit in anul 2008.

Va invit sa vedeti cateva imagini ale vremurilor de atunci,ele vorbesc de la sine despre dragostea acestor persoane pentru sport.

[envira-gallery id=”1018″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here