Gunoaie aruncate la intamplare prin Giarmata,a uitat insa ca are si factura de curent in ,,pachet”

0
1616

Tot mai des pe raza comunei se arunca tot felul de deseuri,daca intr-un material anterior va prezentam cum arata drumul dintre Giarmata si Cerneteaz si cum sunt aruncate din loc in loc gunoaie acum a venit randul sa va prezentam cum in Giarmata apar astfel de mormane de gunoi aruncate la marginea drumului.

[envira-gallery id="2261"] Sursa foto: Cetatean Responsabil

 

Dorim sa ii intrebam pe toti cei care arunca acest gunoaie la intamplare urmatoarele:

Tu te-ai culca intr-un pat murdar? Sau ai manca dintr-o farfurie nespalata? Ai bea un pahar cu apa in care plutesc mizerii? Fii sincer! Nu-i asa ca nu ai face aceste lucruri?! Stiam eu!

Daca nu faci nimic din cele de mai sus, atunci ce parere ai de gunoaiele aruncate pe strada sau in parcuri? Ce simti cand cineva arunca recipiente de plastic de la bauturile racoritoare in rauri ? Cum crezi ca traiesc animele din padurile contaminate de gunoaie sau de pe pajistile pe care se arunca resturile gratarelor ? Nu-i asa ca esti revoltat privind lucrurile din aceasta perspectiva ? Nu-i asa ca iti vine sa le spui celor care fac aceste lucruri: “STOP! Ajunge! Nu mai aruncati gunoaie!”?! Nu-i asa ca nu poti intelege un individ care nu arunca gunoaie in propria casa pentru ca il deranjeaza, dar odata iesit pe usa nu-i mai pasa de nimic si arunca ambaljul inghetatei pe care a mancat-o cu pofta direct pe trotuar?!

Trebuie transmis un mesaj tuturor:

-Pamantul este casa noastra ! Pastrati-l curat !

-Apele lumii sting setea noastra! Nu le poluati!

-Padurile sunt plamanii nostri sanatosi! Nu le distrugeti!

-Florile sunt bucuria sufletelor noastre ! Nu calcati pe ele

-Comuna este a noastra nu va bateti joc de ea

Partea interesanta este ca in gunoaiele aruncte in partea de sus a comunei pe drumul care duce peste pasajul de la autostrada respectivul/respectiva care locuieste chiar in Giarmata si-a abandonat si o factura de electricitate cu nume si prenume! asadar putem presupune ca acele gunoaie ii apartin!!

Nu o sa dam numele acelei persoane probabil ca multi dintre voi stiti deja sau a-ti vazut factura cu pricina insa tragem un semnal de alarma ca aceste lucruri sa se opreasca.

Mai tragem un semnal de alarma si catre Autoritatile Locale,Politie Locala sa ia masuri in stoparea acestui fenomen care ia amploare tot mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here