Conditii generale de accesare a fondurilor europene in cadrul POR 2014-2020

0
831

Incepand cu 2017 tot mai multi oameni obisnuiti ca tine si ca mine reusim sa ne pornim afacerile din fonduri europene nerambursabile, fenomenul 2007 – 2013 prin care doar anumiti oameni cu cunostinte sus puse sau relatii puneau mana pe fonduri fiind mult diminuat prin noua politica europeana!

Per total Romania primeste 26,1 miliarde de euro prin cinci fonduri structurale: de Coeziune, de Dezvoltare Regionala, Social, de Mediu, si de Dezvoltare Rurala. Pe langa Politica de Coeziune si cea Agricola Comuna, fondurile vor mai fi dirijate si in baza Politicii de Cooperare Teritoriala, in cadrul careia vom avea programe operationale de cooperare cu Ungaria si cu Bulgaria. In acest articol iti dezvaluim daca sunteti eligibili tu, locatia si afacerea pe care vrei sa o incepi…

In plus, dezlegam si misterele Institutiilor Statului, a miilor de pareri diferite, sutelor de articole si legi contradictorii, zecilor de chestionare si acte… care nu fac altceva decat sa te zapaceasca sa nu stii de unde incepi… Problema pe cat de complexa si birocrata este rezolvata intr-un ghid de consultanta simplu, concret si complet care iti arata exact cui te adresezi, cum intocmesti dosarul, ce acte sunt necesare, unde le depui si toti pasii necesari in functie de tipul afacerii, regiunea si varsta dvs.

Daca pana acum trebuia sa vi cu o cofinantare de 20-40% din valoarea totala a proiectului, din 2017 daca nu ai bani, bancile iti acorda finantare rapid si destul de usor. Urmand modelul polonez activele care ajung in posesia afacerii beneficiare de fonduri europene (afacerii tale) pot fi acum gajate in favoarea bancii, lucru care duce oarecum la anularea posibilitatii de a pierde proprii bani!

descarca

Ghid-general-actualizat_13.10.2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here