Vin ninsorile. Anuntul facut de meteorologi

0
702

Incepand de sambata noaptea sunt asteptate ninsori abundente in regiune, iar specialistii anunta ca se va depune un strat consistent de zapada.

„Incepand din dimineata zilei de duminica (3 decembrie) aria precipitatiilor se va extinde treptat dinspre sud-vestul teritoriului si va cuprinde majoritatea regiunilor. In Banat, Crisana, Maramures, nordul Moldovei si local in Transilvania vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, se va depune strat nou de zapada, local mai consistent”, anunta Agentia Nationala de Meteorologie.

De asemenea, meteorologii anunta ca vantul va avea intensificari si va sufla, pe alocuri, cu pana la 50-55 de kilometri pe ora.

Temperaturile vor scadea treptat, astfel ca duminica vor fi cuprinse intre 0 si 4 grade Celsius, iar luni, maxima nu va depasi 2 grade.

NOTÃ: Pe parcursul noptii de duminicã spre luni (3/4 decembrie), precum si in timpul zilei de luni (4 decembrie), local si temporar vor fi intensificãri ale vantului, mai ales la munte, unde rafalele vor depãsi 60…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h, spulberand

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here