Legume bio, soare si solar in gradina ta

0
1171

Construirea unui solar este o solutie buna atat pentru familiile care vor sa obtina legume proaspete pe tot parcursul anului, cat si pentru micii intreprinzatori care vor sa obtina profit. Ridicarea unui solar nu este dificila, iar investitia porneste de la patru euro pe metru patrat si poate ajunge la 25 de euro, in cazul unui sistem mai sofisticat.

Poti deschide o mica afacere de familie foarte usor si rezultatele nu vor inceta sa apara.

Tot mai multe piete volante s-au deschis in Timisoara,unde toti acesti mici producatori merg si isi valorifica legumele care sunt si bio.

Din dorinta de avea in permanenta legume prospete, multi romani au construit solarii. De ce au facut acest lucru? Pentru ca investitia minina nu este una mare. Daca am vorbi de o structura de lemn si folie, investitia porneste de la 4 euro pe metru patrat. Insa, daca luam in calcul un sistem metalic, folie din polietilena, echipamente necesare irigarii si sisteme de ventilatie moderne, costurile  ajung la 25 de euro pe metru patrat.

In opinia specialistilor, foliile din polietilena sunt foarte populare datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera si anume: durabilitate, rezistenta si preturi competitive.

Pe langa constructia propriu-zisa a solarului, expertii sustin ca si semintele sunt importante, de aceea acestea presupun o investitie semnificativa.„Pentru a avea cele mai bune legume, ai nevoie de seminte calitative. Acestea pot ajunge la un pret de un euro pe samanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here