Pregatiti paltoanele! Se schimba vremea in intreg Banatul. Anuntul meteorologilor

0
711

ANM a emis o avertizare de vreme rece care este valabila pentru toata tara. Sunt asteptate fenomene de lapovita, ninsori si viscol in zonele montane, iar temperaturile vor scadea drastic peste tot.

Meteorologii ne spun ca duminica vor aparea fulguieli in zonele montane inalte din Banat. Vantul va sufla slab si temperaturile vor scadea sub 0 grade, in special dimineata si dupa lasarea serii.
La inceputul saptamanii vremea va fi inchisa cu inorari si temperaturi scazute si sunt asteptate si precipitatiile. In zona montana acestea vor fi sub forma de ninsoare, iar in regiunile joase ar putea cadea ploi, neinsemnate cantitativ, insa acestea coroborate cu temperaturile scazute ar putea duce la aparitia poleiului.

Vremea rece se va mentine si marti, cand in zona Banatului sunt asteptate precipitatii mai insemnate, in special sub forma de ninsoare in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade.

La Giarmata, maxima termica nu va mai trece de 9 grade, iar diminetile vor aduce temperaturi de -1, -2 grade Celsius. Inceputul saptamanii ar putea aduce lapovita, spun meteorologii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here