Proiectie de Film la Giarmata-Caravana Culturala FITT

0
875

Caravana Culturala FITT ajunge la Giarmata in data de 16 Noiembrie ora 11” la Caminul Cultural din Giarmata

Caravana Culturala este un proiect organizat de Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis, co-finantat de Consiliul Judetean Timis in care ne propunem sa organizam proiectii de filme in comunele si satele din judetul TImis. Proiectul se desfasoara in perioada septembrie – noiembrie a anului 2017.

Acest proiect face parte din programul RURALactive al FITT, program ce vizeaza implicarea tinerilor din mediul rural prin proiecte si evenimente ce se desfasoara in localitatile lor de resedinta. Prin acest program dorim sa revitalizam mediul rural si sa oferim sanse egale tinerilor din comunele si satele din judetul Timis cu cei care locuiesc intr-o zona urbana.

Caravana Culturala va ajunge in 20 de comune si sate din judetul Timis oferind locuitorilor o portie de arta si cultura servita la ei acasa. Aceasta initiativa urmareste sa oferim accesul tuturor locuitorilor din judet la acte artistice si sa nu neglijam unele parti doar datorita pozitionarii geaografice

Scopul acestor proiectii de filme si a spectacolelor de teatru au rolul de a creste consumul de cultura si de sensibilizare fata de cateva: drepturile omului, incluzine sociala si multiculturalitate, dar si teme de actualitate pentru lumea moderna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here