O oaza de relaxare cu plaja si nisip fin la 60 Km de Giarmata

0
1733

La doar 22 de kilometri de municipiul Arad si 60 de kilometri de Giarmata, comuna Ghioroc a devenit in ultimii ani tot mai cautata de turisti. Motivul este lacul si plaja amenajate la intrarea in localitate. „Litoralul de acasa”, asa numesc aradenii plaja de la Ghioroc. Pescuitul si scaldatul in acest lac sunt deliciul verilor la Arad. Sute de turisti vin zilnic aici. Fie pentru o balaceala in lac si cateva ore de plaja pe nisipul fierbinte, fie pentru un gratar sau chiar la pescuit.

[envira-gallery id="1863"]

Tot mai multi aleg sa isi petreaca weekendul pe plaja de la Ghioroc unde au parte de liniste soare si o plaja cu nisip fin.

Lacul Ghioroc, cu o suprafata de peste 10 ha si o adancime maxima de 10 m, este o atractie turistica locala atat pentru practicarea pescuitului cat si pentru scaldat. Un punct de atractie foarte cautat  datorita plajei amenajate cu nisip, sezlonguri si umbrele.  Lacul gasduieste vestitul eveniment Ghioroc Summer Fest, festival bine cotat si apreciat nu numai de localnici, fetivalul Green Island, Open Festival si multe altele. Spre mijlocul lacului exista si doua insule destul de mari, puse la vanzare de catre proprietari.

Tot de lacul Ghioroc apartine si lacul Ghioroc 2, denumit de localnici si Ocean datorita adancimilor foarte mari (pana in 25m). Acesta este amplasat pe o fosta balastiera, de aici si adancimea mare.

Va invitam si pe voi daca pana acum nu ati ajuns sa mergeti la Ghioroc pentru relaxare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here