Mitsubishi Motors intentioneaza sa deschida o fabrica. Giarmata se califica unei astfel de investitii.

0
1109

Vestea ca  Mitsubishi Motors ar putea deschide o fabrica in judetul Timis a creat emulatie in judet. Daca este sa luam in calcul valoarea investitiei preconizare, in jur de 200 de milioane de euro, este de asteptat ca Timisul sa aiba  multe de castigat,asta daca intentia celor de la  Mitsubishi Motors se va materializa.

In acest moment  investitorul a identificat judetele Timis si Prahova ca fiind potentiale locatii, fiecare avand propriile avantaje.

Una dintre localitatile din Timis care s-ar califica din punct de vedere al conditiilor pe care le ofera pentru investitori  este Giarmata, comuna dispunand de infrastructura necesara unei asemenea investitii. Deja a fost identificat o suprafata de 100 de hectare, care se preteaza  amplasarii unei fabrici de motoare.

Terenul se afla la doar 1,5 kilometri de autostrada, si dispune de toate utilitatile (curent electric, apa, gaz si canalizare) si se afla foarte aproape de Aeroportul International Traian Vuia Timisoara lucru care este foarte important pentru un producator.

Ramane acum sa vedem daca celor de la Mitsubishi Motors gasesc interesanta ideea de a amplasa fabrica la Giarmata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here