Dovada vie ca si la Giarmata se poate, Gradina lui Gabi produse proaspete si autentice

0
4429

Ne aducem aminte cu pofta de savoarea legumelor pe care le descopeream cu bucurie in gradina bunicilor. Gustul puternic al naturii ne-a ramas intiparit in minte si ne indeamna sa-l cautam si acum pe tarabele micilor producatori din piete. Dar sa gasesti legume cu gust autentic a devenit o adevarata provocare, iar Gradina lui Gabi si-a propus sa schimbe asta..

Cultivarea legumelor ecologice in gradina proprie, aduce o serie de avantaje. Va veti bucura de legume gustoase, sanatoase si proaspete.
Acest lucru a reusit si la Giarmata sa faca prin multa munca si daruire ,,Gradina lui Gabi’’

Trecand prin piata voalanta de langa Stadionul Dan Paltinisan mi-a sarit in ochi legumele frumoase si mari expuse la stand pe care scria GIARMATA,in acel moment am ramas surprins deoarece nu mai vazusem pana atunci ca legumele cultivate in Giarmata sa se regaseasca pe mesele pietelor din Timisoara

Haideti sa aflam cum a luat nastere totul de la Doamna Cociubanu Gabriela

Am inceput cu un mic solar(60m2), gandindu-ma doar la produse pentru uz propriu. Apoi din cauza productiei foarte mari m-am hotarat sa donez si prietenilor. Fiind foarte multumiti acestia mi-au recomandat sa imi promovez produsele si online. Dupa promovarea online cererile au fost din ce in ce tot mai mari si am decis impreuna cu sotul meu sa mai facem o mica investitie, asa a luat nastere si al doilea solar cu o suprafata apropape tripla(280m2) fata de primul.

[envira-gallery id=”1992″]

Am vazut ca aveti o gama foate mare de produse,care sunt produsele pe care le oferiti?
Din solar oferim: rosii, ardei gras, ardei kapia, gogosari, vinete, castraveti, fasole, dovlecel, telina(radacina si frunze), praz.
Din gradina oferim: cartofi, ceapa, usturoi, frunze de patrunjel.
Inafara solarului mai putem oferi si produse din carne cum ar fi: pui de carne, rate, curci si oua.
Care sunt planurile dumneavoastra de dezvoltare?
Deocamdata obiectivul a fost atins, deschiderea celui de-al doilea solar. In schimb pe viitor am dori sa investim intr-un al treilea solar in care sa producem rasaduri, atat pentru uz propriu cat si pentru comercializare.
Unde putem gasi aceste produse proaspete?
Cumparatorii ma pot gasi atat in Giarmata pe str.Batrana nr.241 cat si in piata voalanta de langa Stadionul Dan Paltinisan locul nr.127 sau online pe Facebook pagina Gradina lui Gabi.

Gradina lui Gabi este dovada vie ca la Giarmata se poate,cu multa munca si daruire reuseste sa puna pe mesele noastre produse proaspete cu un gust authentic. Iata ca si Giarmata are un cuvant de spus si poate sa fie prezenta in pietele din Timisoara cu produse de calitate crescute cu grija

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here