CS Millenium Giarmata invinge UTA Bătrâna Doamnă II

0
987
Foto: Arhiva

Giarmata a obtinut o victorie meritata in fata celor de la UTA Batrana Doamna II,se poate spune ca a fost cea mai buna  prima repriza de la inceputul campionatului pentru Millenium.

Primul gol vine in minutul 33, prin Roberto Artimon, cu o executie imparabila de la circa 30 de metri, din lovitura libera. In minutul 41, Dan a respins o minge din careul de 16 metri, mingea ajungand la Domsa, care, tot cu o executie impecabila, de la 17 metri,dubleaza avantajul.(2-0)

Cu doua minute inainte de pauza Ghighilicea trece ca printre jaloane de jucatorii de la UTA, intra in careu si inscrie in poarta lui Mara (3-0)

In munutul 66” Cristian Costin reduce din diferenta dupa o cursa de 35 de metri finalizata cu gol printr-un sut pe jos de la 16 metri (3-1)

Astfel Giarmata invinge UTA Batrana Doamna II cu scorul de (3-1) si acumuleaza 23 puncte in clasament urcand pe locul 10

UTA Batrana Doamna II devine lanterna rosie,acumuland doar 16 puncte pana in acest moment,fiind pe ultimul loc in clasmanet,locul 14.

Etapa viitoare Millenium Giarmata va juca impotriva celor de la Pandurii II,si speram ca seria de victorii sa continue.

Componenta de joc a fost urmatoarea:

CS Millenium Giarmata: Miklos jr. – Soare, Todorov, Maghici, Florin Olariu – Artimon (min. 88, Mihai Olariu), Domsa, Codrea, Ghighilicea (min. 83, Nicoara), Anagor (min. 78, Trifu), Pricop (min. 70, Stoica).

Antrenor: Razvan Leuca.

Pe banca: Mandachi si Ciobanica.

Au lipsit: Stefanescu Mihalceanu si Semenea – toti trei accidentati.

UTA Batrana Doamna II: Mara – Zdrentan (min. 62, Pruna), Wild, Iuga, Dinculescu, Dan (min. 56, Pop), Coada, Lazar, Toma, Vlad (min. 65, Covaci), Costin.

Antrenor: Dan Oprescu.

Pe banca: Muresan, Ghergar, Vasile.

Au arbitrat: Mihai Lastun – Marian Truta si Marian Costache (toti trei din Ramnicu Valcea). Observatori: Nicolae Grigorescu (Timisoara) si Antonio Burtea (Resita)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here